Stepworkshops

Stepworkshops om lekker af te vallen of conditie op bouwen.

Afvallen met de workshops op de step.

Topconditie opbouwen

Heerlijk weer naar buiten. Wandelen, fietsen maar je kan natuurlijk ook gaan steppen.

Nu hoor ik je denken steppen? Ja steppen. Lekker bewegen zonder dat het een belasting is voor je lichaam. Iedereen kan steppen, ook als je een maatje meer hebt. Het grote voordeel van steppen is, dat er veel minder belasting op je gewrichten komt dan met bijvoorbeeld hardlopen.

Je wilt graag wat afvallen en weet heus wel hoe dat moet. Maar ja wanneer begin je en hoe hou je het vol. Mag ik echt niets meer behalve een blaadje sla?

Afvallen en conditie verbeteren tijdens workshop

Stepworkshop voor iedereen.

Tijdens de workshops besteden wij aandacht aan steptechnieken als aanzetten, wisseltechnieken, remmen en de houding. Maar ook effectief trainen, afvallen en verkeersregels komen aan bod.

Extra leuk is het up- en downhill steppen. Deze workshop bestaat uit een toertocht langs de mooiste plekjes in de omgeving.

Deze workshops zijn inclusief 1x gratis huur steps, stepinstructie, begeleiding. Het is bovendien een gezellig sociaal gebeuren. Na de tweede keer betaal je maar € 5,- huur voor een hele avond. De workshops worden gehouden in Amersfoort en Barneveld. Informeer naar de tijden en mogelijkheden.

Je kan ook je gegevens achterlaten bij contact. Wij nemen dan contact met je op.

Terug