Info en prijzen

Ook in de herfst is Amersfoort prachtig.

Ook in de herfst is Amersfoort prachtig.

Steppen is leuk, ludiek en lichtvoetig!

Vóór het huren van de steps, krijg je instructies en een routebeschrijving mét alle toeristische informatie. Er zijn nu 6 routes: waaronder de binnenstad zelf (grachten en pleinen),  één door het aantrekkelijke singelpark (sportief en groen). Verder kunt u genieten van de nieuwe spannende puzzelroute, de brouwerijenroute (incl. huidige brouwerij) én 2 sportieve routes naar de Soesterduinen en langs de Valleibeken.  Je start midden in de binnenstad en kunt gratis parkeren (kijk hiervoor onder contact) op loopafstand. Vanaf het station neem je lijn 5, 6 of 7 om snel bij Step Events te komen

Info en prijzen

Info en prijzen: de prijs per 2 uur bedraagt € 10,- per persoon, inclusief sloten, kaarthouders, routebeschrijving met een uitgebreide beschrijving van alle bezienswaardigheden.
Alle routes in de binnenstad duren 2 uur; route 3 en 6 in het buitengebied duren 3 -4 uur.
Voor 4 uur: € 15,-; een hele dag: € 20,-.

NIEUW: maak kennis met steppen als sport. Huur een step voor een hele week voor maar € 30,- of een maand voor € 60,- en ontdek hoe je snel een uitstekende conditie opbouwt.

Voor grotere groepen maken wij graag een offerte. Steppen is niet alleen ludiek en lichtvoetig, maar ook LOW BUDGET! Kijk ook onder Dagje Uit voor buitengewoon amusante uitjes. voor bedrijfsuitjes, familiefeesten, verjaardagen en vrijgezellenfeesten.

Om te reserveren mail of bel 033 475 95 94

Terug