Step huren in Amersfoort

Steppen is voor alle leeftijden.

Een step huren in Amersfoort voor een heerlijke dagje uit.

Amersfoort is de ideale stad om op de step te ontdekken. Centraal gelegen, niet te toeristisch, maar wel érg gezellig en een historisch juweeltje. De step is hét ideale verbindingsmiddel tussen theaters, restaurants, café‘s en parken. Nu is fietsen veelal verboden, parkeren duur, maar een step huren in Amersfoort is de leukste manier om de stad te ontdekken en kom je overal. Voor de wet ben je voetganger en door het lagere tempo geniet je meer van de grachten, pleinen (terrasjes!) en de geschiedenis.

Als je een step gaat huren in Amersfoort, zijn er 6 routes om uit te kiezen: de binnenstad zelf, één door het aantrekkelijke singelpark, de nieuwe puzzelroute (TIP!), de brouwerijenroute én 2 sportieve routes naar de Soesterduinen en langs de Valleibeken. Kijk hier voor de routes. Let op: route 2 is dé coole route voor een spannend verjaardagsfeest!

De prijs voor stepverhuur is € 10,- pp inclusief sloten, kaarthouders en routebeschrijving. Kijk hier voor alle prijzen.

Los spannende puzzels op tijdens je steptocht.

Het huren van steps is uitstekend te combineren met varen in een luxe sloep op de Eem, chillen in een cool café, een barbecue aan het water of een high tea in de buitenlucht. Tips nodig? Bel ons gerust. Ook voor evenementen en aanvullende mogelijkheden.

Om te reserveren mail of bel 033-4759594 of 06-11516840.

 

Terug