Steppen en High Tea

 

Steppen en High Tea bij Queens!

steppen en high tea

Heerlijke High Tea

Café & Restaurant Queens, in een sfeervol pand in hartje Amersfoort: het begin- of eindpunt van een unieke combinatie: steppen en High Tea. U vertrekt voor een prachtige tocht door de schitterende binnenstad van Amersfoort met zijn ongeschonden grachten en pleinen. Na 2 uurtjes inspanning is het goed toeven in Queens met een originele High Tea. Dit arrangement is aantrekkelijk, zowel voor kleine als zeer grote groepen. Om te reserveren ga naar contact.

Tijdschema (voorbeeld):
11:00 – Vertrek vanaf de Oliesteeg (Parkeren in de Beestenmarkt). Tocht door historisch Amersfoort. Routebeschrijving en uitleg geschiedenis en dergelijke op papier.

13:00 – Aankomst in Queens voor een unieke High Tea.

14:30 – Einde High Tea. nog even een rondje steppen en tijd om onderweg te relaxen.

15:00 – Aankomst Oliesteeg, einde event. Tijd om de stad in te duiken, te shoppen, museumpje pakken en om 17:00 naar één van de gezellige terrasjes.

Steppen en High Tea

Steppen is FUN.

Prijs: Nu nog slechts € 29,- i.p.v. € 31,-  pp, incl. stephuur, route, kaarten, e.d. bij een minimum aantal van 4 personen. Andere tijden mogelijk in overleg. Voor grotere groepen maken we graag een offerte!

Let op! Binnenkort ook boeiende High Tea workshops in het hartje van Amersfoort. Leer zélf hoe je de mooiste én allerlekkerste High Teas vervaardigd onder deskundige en inspirerende leiding van een échte High Tea expert. Volg ons op Face Book voor de laatste info!

 

Terug