Steppen en barbecue

gezellig grillen na het steppen.

Gezellig grillen na het steppen.

Steppen en barbecue

Actief genieten en passief verpozen: Eerst maak je een tocht naar keuze op één van onze soepellopende sportsteps. Onderweg pak je een terrasje of onderneemt één van de vele activiteiten die Amersfoort te bieden heeft.

Heerlijk  verpozen op het meest sfeervolle plein en genieten van de bijzondere sfeer bij ‘t Kannetje. Dan is het genieten van een heerlijke barbecue met uitmuntend vlees én vis. Vergezeld door verse salades. Vlees grillen en dineren doe je aan je eigen tafel op een gereserveerde plek in de knusse binnenplaats van bistro ‘t Kannetje. De sfeer is relaxed en ongedwongen.

De charme van een barbecue maar zelf geen voorbereiding hoeven treffen. Lekker genieten van een zelf gebraden stukje vlees in één van de binnentuinen of op het dakterras van één van de restaurants. U maakt gebruik van onze green egg’s, een makkelijk te gebruiken keramieken barbecue.

genieten van een wijntje.

genieten van een wijntje.

Voorbeeld van een tijdschema:
15:00 – Vertrek vanaf de Oliesteeg (voor gratis parkeren, zie “contact”), route volgen van 2 uur door één van de mooiste en best bewaard gebleven binnensteden van Nederland.
17:00 – Ontvangst bij ‘t Kannetje. Neem lekker een aperitiefje of een ijskoud biertje. 
18:00 – Start van de barbecue.
20:00 – Einde. Tijd om de gezellige terrasjes van het oude centrum op te zoeken!

Prijsindicatie: 34,50 pp bij een minimum aantal van 5 personen. Klik hier om te reserveren of voor meer informatie!

Barbecue in Amersfoort

Actief genieten en dan heerlijk barbecuën

Per persoon krijg je gemiddeld 1 stuk vis (gamba of gekruide vis in folie) en 3 stuks vlees (kipsaté, braadworst, runderburger, lamscotelet of runderspies). Daarbij onbeperkt groene salade, aardappelsalade, brood en sauzen. En natuurlijke frietjes! Prijs is exclusief drankjes. Bij een barbecue van het Kannetje is een glas wijn of bier inbegrepen.

Terug