Nieuw: Steppen en Trikke!

Één van onze mooiste routes is zojuist nóg mooier geworden. Tot de dag van vandaag was het best even doorsteppen om de prachtige Soesterduinenroute te doen. Enerzijds waren de reactie altijd positief: “wat een schitterend natuurgebied”. Anderzijds vonden sommigen het een vrij lange route. Nu maak je een deel van de tocht op een snelle Trikke!

Steppen en trikke

Trikke

Door de schitterende duinen

In samenwerking met My Trik (bij ons vlak om de hoek) hebben we een nieuw arrangement ontwikkeld: Steppen en Trikke! De start is in de Oliesteeg waar jullie groep in tweeën wordt gespitst. Groep 1 stapt op de soepellopende sportstep en legt eerst een fraaie deel van de tocht af door de binnenstad. Eenmaal de stad uit, arriveer je binnen 10 minuten in de Soesterduinen, één van de grootste zandverstuivingen in Nederland. Een afwisselend gebied ook, met loof- en naaldbomen, afgewisseld door indrukwekkende zandvlakten. Na een uurtje kom je aan bij de Oostenrijkse blokhut-met-terras om lekker bij te komen met drankjes of andere versnaperingen.

Trikke en steppen

Groep 2 heeft de eer om als eerst op de Trikke te stappen. Onder de bezielde leiding van gastheer Ronald Morren of begeleider Wietske heb je binnen 5 minuten de fijne kneepjes onder de knie. De Trikke is overigens een extreem hippe, elektrisch aangedreven driewieler. Meer info hier. Na een rondje historische binnenstad (prachtig!) vertrek je eveneens richting de Soesterduinen. Over de slingerende fietspaden bereik je het eerder genoemde terras om met zijn allen bij te komen en te genieten van een hapje en drankje in het zonnetje.

Afwisselend

Op de Trikke door Amersfoort

Door de historische binnenstad

Na deze verpozing is het de eer aan groep 1 om op de Trikke te stappen. Via een andere, maar even mooie, route rijden we weer richting de historische binnenstad van Amersfoort. Daar wachten de gezellige terrassen op de sfeervolle pleinen op ons. Groep 2 neemt dan uiteraard de sportstep, want veel beweging hebben zij niet gehad. Na ongeveer 45 minuten komen zij ook aan bij de tafeltjes, waar inmiddels de gekoelde drankjes al klaar staan. Genieten geblazen!

Prijs per persoon: € 32,50. Bij groepen kleiner dan 10 personen: € 35,-.

Terug