Vrijgezellenfeesten!

Maak van vrijgezellenfeesten een mooiere dag!

vrijgezellenfeesten zijn leuker dan ooit!

Maak er een gezellig feest van!

De laatste dag voor je trouwen wordt de mooiste dag van je leven. Dankzij de ludieke steps, want die zijn een ideaal voor de ludiekste vrijgezellenfeesten. Vooral met de schitterende binnenstad van Amersfoort als het perfecte decor!

Met steppen heb je altijd lol, krijg je veel aanmoedigingen van omstanders en een lichtvoetige sfeer. Kies uit één van de mogelijkheden of organiseer zelf een dag naar wens. We helpen je graag, bel 033-4759594 voor alle informatie over de leukste vrijgezellenfeesten.

1. Lunch, puzzeltocht met wijnproeverij: één van de meest afwisselende vrijgezellenfeesten.

Vrijgezellenfeesten met wijnproeverij

Geniet van heerlijke wijnen!

Ervaar het meest afwisselende vrijgezellenfeest op een ludiek sportstep. Je middag start bij Step Events in de Oliesteeg. Via een mooie, korte route kom je al snel op het Lieve Vrouwenplein. Daar geniet je eerst van een lunch op het gezellige terras van De Vier Broers. Vervolg dan je tocht door één van de mooiste binnensteden in Nederland. Onderweg los je in 2 of meerdere teams een leuke puzzel op. In plaats van de lunch kan je ook kiezen voor een luxe barbecue (min. 10 pers, meerprijs € 15,-.).

Om 16:00 uur word je verwacht bij het gezelligste terras op het mooiste plein van Amersfoort voor unieke wijnproeverij met bijpassende snacks. Details volgen.

12.30 uur  Start ludieke steptocht met puzzelroute
13.00 uur tot 14.00 uur – Verrassende lunch op het terras
14.00 uur tot 15.30 uur  Opmerkelijke puzzeltocht op snelle steps. 
16.00 uur tot 17.30 uur  High Wine. Een wijnproeverij op het gezellige en verwarmde terras van De Vier Broers.

Prijs: € 45,- pp, inclusief stephuur voor een hele middag. Genieten van dit nieuwe arrangement? Reserveer hier.

2. Keistad4all event: Het meest unieke uitje in Amersfoort.

Tuktuk is fun

Rijden in de Tuktuk, een unieke ervaring.

Combineer nu de 3 leukste events in Nederland in één dag! Allereerst: ontvangst met koffie en gebak. Dan: een uur op de snelle sportsteps in één van de mooiste binnensteden van Nederland. Vervolgens stap je over in een originele Italiaanse Tuktuk van Citytuk voor een unieke rit met je eigen chauffeur. En uiteraard kan het varen over de Eem niet uitblijven in je eigen (privé!) boot niet ontbreken.

Parel van midden Nederland.

Bepaal zelf welke groep het eerst stept of wie het eerst tukt of vaart. Uiteraard genieten jullie met z’n allen van de parel van midden Nederland en nadien kan je lekker genieten op één van de gezellige pleinen die Amersfoort rijk is. Totaal: bijna 5 uur. Je bent dus de hele middag lekker actief bezig. Boek tijdig, want de ruimte is beperkt!

Voor de Tuktuk krijg je de beschikking over je eigen chauffeur (!), tevens reisleider met boeiende verhalen over de rijke geschiedenis van de omgeving. Een compleet, gevarieerd dagdeel (en meest ludieke uitje in Amersfoort) voor maar € 59,- !!!! pp. Voor reserveringen, klik hier.

3. Rock it: Rock City Beer and kickscooterfun

Rock it! is een ludiek, avontuurlijk vrijgezellenfeest waarin je eerst op een snelle sportstep door één van de mooiste binnensteden van Nederland koerst. Je volgt een uitdagende route langs de hoogtepunten van de vroegere én huidige bierstad Amersfoort. Bierstad? Jawel. Door de eeuwen heen waren er een groot aantal brouwerijen. Dankzij het schone water dat de stad in stroomt én de beschikbaarheid van graan, hop en andere ingrediënten.

vrijgezellenfeest met bierproeverij

Genieten en lachen met Rock it!

Veel van die prachtige panden zijn bewaard gebleven. En de route die je volgt leidt je hierlangs (kaart op het stuur van de leider) en onderweg wordt je voorzien van alle smakelijke details.

Halverwege kom je op het gezelligste plein van Amersfoort: de Groenmarkt. Daar is het gezelligste terras: dat van Onder de Linden.  Hier staat het eerste biertje: een in Amersfoort ambachtelijk gebrouwen Rock City Beer.

Vervolgens rijd je op de sportsteps verder langs de grachten, pleinen en middeleeuwse straatjes die Amersfoort rijk is. Tegen vijven kom je terug bij Onder de Linde. Natuurlijk is een ambachtelijk biertje op zijn plek en kan je genieten van borrelhapjes of een superhamburger. Details volgen.

Terug