Steps huren in Amersfoort

Steps huren: al steppend langs de grachten

Op de step heb je altijd plezier.

Steps huren en de mooiste stad ontdekken.

Amersfoort is de ideale stad om op de step te ontdekken. Centraal gelegen, niet te toeristisch, maar wel érg gezellig en een historisch juweeltje. De step is hét ideale verbindingsmiddel tussen theaters, restaurants, café‘s en parken. Nu is fietsen veelal verboden, parkeren duur, maar als je een step huurt kom je overal. Voor de wet ben je voetganger en door het lagere tempo geniet je meer van de grachten, pleinen (terrasjes!) en de geschiedenis.

Zes prachtige routes.

Er zijn 6 routes: waaronder de binnenstad zelf, één door het aantrekkelijke singelpark, de puzzelroute (TIP!) de brouwerijenroute én 2 sportieve routes naar de Soesterduinen en langs de Valleibeken. Voor de routes kijk hier. Let op: route 2 is dé coole route voor een spannend verjaardagsfeest! Populair is de spannende puzzelroute, waarbij je onderweg tegen elkaar strijd om de hoofdprijs.

Populair: de spannende puzzelroute.

Dit jaar kan je genieten van een spannende route: de puzzelroute. Je verdeelt je deelnemers in meerdere groepen. Elke groep vertrekt 5 minuten na de andere en krijgt een vragenlijst mee. Aan de hand van bezienswaardigheden onderweg beantwoorden jullie alle vragen. Bij meer dan 10 deelnemers een fraaie eerste prijs gratis.

Nieuw: de terrassenroute.

steppen langs terrassen

De gezelligste plekjes

Amersfoort kent vele tientallen extreem gezellige terrasjes. Alléén op de step mag je door het voetgangersgebied en kom je wel 50 plekken tegen waar het goed toeven is. Ontdek de prachtige nostalgische binnenstad op de soepele sportsteps en geniet van een heerlijk drankje op het terras van je keuze. De terrassenroute is wat korter dan de andere routes en geeft je voldoende tijd om lekker te ontspannen.

De prijs voor stepverhuur is € 10,- pp inclusief sloten, kaarthouders, routebeschrijving en consumptie vooraf. Voor alle prijzen kijk hier.

Terug