Kinderfeestjes

Kinderfeestjes zijn leuker op de step.

Plezier voor tien!

Vier je verjaardag op de coole sportstep!

Steppen in Amersfoort is top voor elke kinderfeestje. Step door het spannende singelpark met heuvels, afdalingen en scherpe bochten en speel het spannende spel in het prachtige vernieuwde Randenbroekerbos.

 

kinderfeestjes zijn leuker op de step

Steppen is fun!

Op de coole sportstep step je sneller dan je denkt. Beklim de steile helling van de Monnickendam, kijk uit over de grachten en pleinen. Na afloop kan je lekker zélf je pannenkoek versieren of samen de allerlekkerste frietjes wegwerken bij Van Gogh in de Langestraat.

1. Speel het spannende spel in het Randenbroekerbos

Je stept langs de heilige beek naar het raadselachtige Randenbroekerbos. Hier moeten de teams laten zien wat ze waard zijn tijdens de inspannende estafettestrijd. Daarna speel je het spannende letterspel. Zoek de verborgen letters en vindt de oplossing van het raadsel. En natuurlijk is er de speeltuin voor als je nog energie over hebt. En dat allemaal voor € 10,-. Mét GRATIS consumptie vooraf! Je kan hier meteen je verjaardag reserveren.

2. Steppen en pannenkoeken versieren tijdens je kinderfeestje.

Vanaf nu het allerleukste verjaardagsfeest in Amersfoort:

lekker uit je dak gaan op de step

Lekker uit je dak gaan

Steppen en Pannenkoeken. Eerst maak je een spannende tocht op de soepele sportsteps door het slingerende Singelplantsoen. Met een paar steile afdalingen en veel leuke bochten. Dan kom je in het park voor het te gekke letterspel en een wedstrijd. Na 2 uur ben je helemaal blij en ga je naar Queens op de Groenmarkt. Hier versier je je eigen pannenkoek.

Dit hoort erbij: Een drankje naar keuze. American Pancakes (4 kleine pannenkoeken per kind). Schaaltjes met hagelslag, jam, poedersuiker en stroop. Op feestelijke wijze gepresenteerd. Gezellige servetten en leuk serviesgoed. En dat alles voor maar € 21,- per deelnemer! Boek vandaag nog!

3. Steppen en …… frietjes eten!

Lekker bij elk kinderfeestje.

De lekkerste frietjes van Nederland

Wanneer je lekker aan het steppen bent, krijg je na verloop van tijd lekkere trek. Kies dan voor een lekker puntzak vers gesneden frites en/of een heerlijke Amersfoortse kroket bij Vlaams friteshuis “van Gogh”. Je kunt ze makkelijk in de hand houden wanneer je wilt pauzeren. Wel zo fijn.  De beroemde fritesbakkers van Van Gogh bieden je de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief een lekkere puntzak frites, de Amersfoortse kroket en een drankje bij je Step Events te boeken.

verjaardagsfeest op de step

Dikke pret

Je bent met je bon welkom bij Vlaams friteshuis “van Gogh”. Ze hebben twee vestigingen in de binnenstad van Amersfoort. De friet werd al eens bekroond met het predicaat “Beste frites van Nederland” en de Amersfoortse kroket die ze zelf maken is inmiddels een begrip in de stad. Kies zelf uit:

1. Step + Friet: Patat (formaat normaal) met saus € 13,00
2. Step + FrietPlus: Patat (idem) met saus + Amersfoortse kroket € 14,50
3. Step + FrietSuper: Patat (idem) met saus, Amersfoortse kroket + drankje € 16,00

Let op. Dit is een populair feestje. Tijdig reserveren is aan te bevelen!

Terug