Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes in en om Amersfoort

Bedrijfsuitjes leuk op de step

Steppen is voor alle leeftijden

Geef uw bedrijfsuitjes een nieuw, ludiek en avontuurlijk tintje! Bij Step Events huurt u trendy, soepellopende steps. En nu kunt óók een keuze maken uit een hele reeks zorgvuldig samengestelde arrangementen. Kijk hiervoor onder “Steppen en..” in de menubalk.

Gaat uw voorkeur uit naar een spannende puzzeltocht? Kies dan voor de nieuwe puzzelroute. Proeft u liever nieuwe, verrassende gerechten vergezeld van mooie wijnen? Overweeg dan eens het Steppen-en-Dineren arrangement. Of geniet u van de buitenlucht, de zon weerspiegeld in het water? De bossen in, over spannende, slingerende fietspaden? Of wilt u genieten van de sfeervolle binnenstad en daarna een gezellige barbecue?

Speciaal voor bedrijven en de meest veeleisende klanten hebben we een aantal specials samengesteld. Maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. Stuur ons een mail met al uw wensen of bel voor alle mogelijkheden.

1. Vaar-verwenarrangement.

Één van de alleraantrekkelijkste arrangementen! Combineer een sportieve steptocht door de binnenstad van Amersfoort met een heerlijke, hyperluxe picknick aan boord van uw eigen sloep.

Genieten van een luxe sloep en heerlijke picknick.

Genieten van een luxe sloep en heerlijke picknick.

Een ideale combi! U start met een ludieke steptour door het historische centrum van Amersfoort.Eerst lekker bewegen, genieten van de prachtige oude binnenstad. Vervolgens is het ontspannen aan boord van de luxe sloepen van Aan Het Roer. U vaart over één mooiste, maar onbekende rivieren in Nederland. Geniet van de afwisseling, de rust, de natuur en groene uitzichten. Maak onderweg een tussenstop en geniet van een heerlijke picknick (uitgebreide en luxe lunch!). Aan het einde van de middag komt u voldaan terug in de gezellige Eemhaven. Tijd voor een terrasje!

Programma (tijden kunnen gewijzigd worden):

  • 10:30 – 12:30. Een tocht per sportstep door de historische binnenstad van Amersfoort
  • 13:00 – 18:00. Zelf varen in luxe sloep op de rivier de Eem en het Eemmeer
  • Uitgebreide picknick aan boord van de sloep of leg aan langs de Eem
  • 18:30 – 21:30. Eventueel uit te breiden met een afsluitende borrel of diner (bel ons gerust voor de beste restaurants!)

Vanaf € 39,50 per persoon (inclusief huur sloep en buitengewoon goed gevulde picknickmand). Reserveren?

2. Keistad all-in ervaring.

bedrijfsuitje op de step

Mooi weer om te steppen!

Wilt u met uw personeel een totaalervaring van één van de mooiste maar vrijwel onontdekte pareltjes van midden-Nederland?

Dan starten we bij The Corner met één van de vele soorten koffie of thee die gastheer Baris serveert. Met Hollands of exotisch gebak naar keuze. Daarna verkennen we al steppend we de schilderachtige muurhuizen, de sfeervolle pleinen en nostalgische grachten.

Na een korte wandeling arriveren we op de gezellige Groenmarkt. Tijd voor een luxe lunch bij sfeervolle Queens! Aansluitend een tocht per boot (met gids) om de historische binnenstad vanuit een geheel ander perspectief te bewonderen. Hierna de dag in ongedwongen sfeer afsluiten met een feestelijke borrel en barbecue in de gezellige (speciaal voor u gereserveerde!) binnentuin van bistro ‘t Kannetje. Kijk hier voor de details van de BBQ.

10.30 – 11.00 uur: Koffie of thee met gebak naar keuze bij The Corner
11:00 – 13:00 uur: Ludieke steptocht, desgewenst met spannende puzzelopdrachten.
13:00 – 14:00 uur. Luxe lunch bij het gezellige Queens.
14.30 – 15.30 uur Rondvaart door de grachten met een gids van de Waterlijn.
15.30 – 16.30 uur Torenbeklimming  OLV  met het Gilde Amersfoort
16:30 – 17:30 uur Drankje op één van de sfeervolle terrasjes (eigen rekening).
18.00 – 20.00 uur BBQ (3 uur – evt. + uitloop) Binnentuin van ‘t Kannetje. Kijk hier voor de details.

Prijs per persoon: € 69,-. Minimaal 10 personen.

Interesse? Reserveer hier.

Terug