Vrijgezellenfeesten!

Maak van alle vrijgezellenfeesten de op één na mooiste dag!

vrijgezellenfeesten zijn leuker dan ooit!

Maak er een gezellig feest van!

De laatste dag voor je trouwen moet de op één na mooiste dag van je leven worden. De ludieke steps zijn een ideaal hulpmiddel voor de ludiekste vrijgezellenfeesten. En de schitterende binnenstad van Amersfoort het perfecte decor! Met steppen heb je altijd lol, veel aanmoedigingen van omstanders en een lichtvoetige sfeer. Kies uit één van de mogelijkheden of organiseer zelf een dag naar wens. We helpen je graag, bel 033-4759594 voor alle informatie over de leukste vrijgezellenfeesten, maar ook horeca, workshops, activiteiten en andere mogelijkheden.

1. Royal Experience: één van de meest luxe, afwisselende vrijgezellenfeesten.

steppen en high tea

Heerlijke High Tea

Ervaar één van de meest afwisselende vrijgezellenfeesten op de ludiek sportstep. Je middag start bij Step Events in de Oliesteeg. Via een mooie, korte route kom je al snel op het Eemplein aan het water. Daar geniet je eerst van een High Tea bij de gezellige Royal Bakery En, als je dan de smaak al goed te pakken hebt, pak je de soepellopende steps weer op voor een tocht door één van de best bewaard gebleven historische binnensteden in Nederland. Onderweg is er tijd genoeg voor de nodige grappen en grollen.

Om 15:00 uur word je verwacht bij de Royal Tea Bar op het grootste plein van Amersfoort voor een koel glas Rosé of witte wijn met bijpassende sandwiches. Na deze verwennerij maak je nog een kort ritje om vervolgens te arriveren bij Queens Vorstelijk genieten op de gezellige Groenmarkt (waar vaak optredens zijn!). Op het mooie terras geniet je van 2 glazen kwaliteitswijn of drankjes naar keuze, vergezeld door lekkere hapjes.

Vrijgezellenfeest op de step.

Kwaliteitswijnen in wit, Rosé of rood.

12.00 uur  Queens Royal Bakery :
– scones met room & jam, 3 soorten homemade Sweets
– 4 potten thee op tafel (2 kopjes pp);
– overige drankjes niet inbegrepen (ter plekke afrekenen)
13.00 uur tot 15.00 uur – tijd om te steppen
15.00 uur tot 16.00 uur  Queens Royal Tea Bar:
– 1 (witte wijn of rose) wijn met sandwiches
16.00 uur tot 17.30 uur  Queens Vorstelijk Genieten
– 2 drankjes naar keuze (bier/wijn/fris/thee/koffie) met blokjes kaas en nootjes

Prijs: € 45,- pp, inclusief stephuur voor een hele middag. Genieten van dit nieuwe arrangement? Reserveer hier.

2. Keistad4all event

Tuktuk is fun

Rijden in de Tuktuk, een unieke ervaring.

Het meest unieke uitje in Amersfoort. Combineer nu de 3 leukste events in Nederland op één middag! Allereerst: ontvangst met koffie en gebak bij restaurant de Vlasakkers (volop Parkeergelegenheid). Je gaat een uur steppen in één van de mooiste binnensteden van Nederland, dan stap je over in een originele Italiaanse Tuktuk voor een unieke rit door het onverwacht prachtige  Amersfoort. En uiteraard kan het varen door de pittoreske grachten niet uitblijven in je eigen (privé!) boot niet ontbreken.

Parel van midden Nederland.

Bepaal zelf welk deel van jouw gezelschap het eerst stept of wie het eerst tukt of vaart. Uiteraard genieten jullie met z’n allen van de parel van midden Nederland en nadien kan je lekker genieten op één van de gezellige pleinen die Amersfoort rijk is. Totaal: bijna 5 uur. Je bent dus de hele middag lekker actief bezig. Boek tijdig, want de ruimte is beperkt!

leukste uitje in Amersfoort

Ervaar de grachtengordel van oud Amersfoort

Voor de Tuktuk krijg je de beschikking over je eigen chauffeur (!), tevens reisleider met boeiende verhalen over de rijke geschiedenis van de omgeving. Ook op de boot een ervaren gids. Een compleet, gevarieerd dagdeel (en meest ludieke uitje in Amersfoort) voor maar € 49,- !!!! pp.

Hét uitje in Amersfoort: met BBQ!

Maak je dag helemaal compleet met een geheel verzorgde BBQ (voor een meerprijs van € 15,95 geniet je ook de hele avond!) op het gezellige terras van “De Vlasakkers”, vlakbij Dierenpark Amersfoort, dit is ook het start- en eindpunt. Voor reserveringen, klik hier.

Bij het normale BBQ pakket krijgt je het volgende:

Hamburgers, worstjes, kippenvleugels, kipsaté en spare ribs. Daarnaast serveren wij friet, aardappelsalade, groene salade, stokbrood en kruidenboter. Dit pakket is natuurlijk inclusief diverse sausjes zoals mayonaise, satésaus, cocktailsaus en knoflooksaus. Ook een drankpakket van € 13,95 voor 2 uur onbeperkt drinken behoort tot de mogelijkheden, zodat je de hele dag én avond gezellig genietend onder de pannen bent!

3. Sweet step chocolate workshop: 2 vrijgezellenfeesten in 1!

Hou je van ludiek/actief en zoet/creatief? Kies dan voor een avontuurlijke steptocht langs de gezelligste terrasjes van Amersfoort op de  step, gevolgd door een fascinerende workshop bonbons maken!

Vrijgezellenfeesten op zijn best.

Lekker én gezellig

In de workshop bonbons maken gaan teams van ca 4 personen aan de slag om op ambachtelijke wijze bonbons te maken. Na een korte uitleg over cacao en chocolade worden jullie stap voor stap meegenomen in de wondere wereld van het bonbons maken. Het eindresultaat, voor zover er nog over is, gaat uiteraard mee naar huis om ook het thuisfront van je creaties mee te laten genieten…

De smeuïgste chocolade workshop van Amersfoort!

In het centrum van Amersfoort of een door jullie zelf gekozen locatie staan wij voor jullie klaar met de lekkerste Belgische chocolade: Callebaut. Jullie volgen het gehele proces van het maken van bonbons, van het smelten van de chocolade, tempereren, afwerken en ‘lossen’. Het eindresultaat mag er zijn, een goedgevulde bonbon naar eigen smaak! De bonbons worden met behulp van ‘ouderwetse’ mallen gemaakt, dus je leert op de meest ambachtelijke vorm de chocolade te verwerken.

Workshop bonbons maken:

– Je leert op ambachtelijke wijze stap voor stap gevulde bonbons te maken
– We maken gebruikt van kwaliteitschocolade van Callebaut
– Keuze uit heerlijke vullingsmaken: diverse likeuren, siropen en aroma’s
– U maakt pindarotsjes, flikken en andere chocolade creaties
– Iedere deelnemer gaat met een bonbondoosje vol heerlijke bonbons en andere chocolade naar huis.

Duur: Circa vier en een half uur
Aantal personen: Vanaf 10 personen
Prijs: € 45,00 per persoon (incl. BTW)
Inclusief: 2 uur steppen op langs de nieuwe terrassenroute, koffie/thee met wat lekkers, en een bonbondoosje zelfgemaakte bonbons.

Terug